Article

Uputstvo za narucivanje

Sve proizvode koje želite da kupite na klikmarket.rs možete naruciti na dva nacina:

putem našeg sajta (online ) ili direktno putem telefona. Porucivanje je brzo i jednostavno.

Prvo što treba da uradite pre porucivanja je da uradite registraciju. Link za registraciju je lako uocljiv i nalazi se na vrhu sajta. Sama registracija se obavlja radi identifikacije korisnika i omogucavanja vece sigurnosti i privatnosti vaših podataka. Svaki naredni put kada budete posecivali sajt sa istog racunara, server sistema ce vas prepoznati tako da ne morate iznova da se registrujete.

Kada potom pronadete proizvod(e) koje želite da kupite dodajete ih u korpu. Pratite uputstva, navedite neophodne podatke: ime i prezime, ako se radi o firmi broj PIB-a, adresu za isporuku itd. Kada završite unos traženih podataka bice kreirana vaša narudžbenica i svi podaci vezani za vašu narudžbenicu automatski ce biri poslati na vašu e-mail adresu. U e-mailu koji cete dobiti imate sve podatke o vašoj narudžbenici, šta ste narucili, kako je upakovano, kada ce biti isporuceno, koliki su troškovi dostave i dr. Ukoliko ste za nacin placanja izabrali opštu uplatnicu ili elektronski banking dobicete i detaljno uputstvo. Ukoliko želite da porudžbenicu platite pouzecem e-mail vam služi samo kao informacija kada ce roba stici i koliko treba platiti kuriru. Na portalu možete lako pratiti potom vašu narudžbenicu.

Sve cene koje vidite na portalu su prikazane sa uracunatim PDV-om i ažuriraju se redovno. Na portalu vam je jasno prikazan cenovnik dostave. Cena dostave se obracunava u zavisnosti od mase samih artikala. Ukoliko porucujete više artikala , sabiraju se mase svih porucenih artikala. Troškovi pakovanja i slanja iznose: do težine od 0,5 kg - 250,00 dinara,od 0,5 do 1 kg - 300,00 dinara,od 1-2kg - 400,00 dinara, od 2-5 kg -500,00 dinara i od 5 do 10 kg -700,00 dinara. Na portalu klikmarket.rs ne postoje nikakvi naknadni i skriveni troškovi.

Narucivanje preko interneta je najefikasnije narucivanje. Ako se slucajno desi neka greška, naša podrška vam je na raspolaganju u svakoj situaciji.

Ukoliko ne uspete da popunite narudžbenicu na ovaj nacin, imate mogucnost telefonskog porucivanja-kliknite na link porucivanje telefonom i operater ce vam sopštiti sve neophodne informacije. Za narucivanje telefonom je isto tako neophodno da imate e-mail adresu.

Comments

snezana.naumovic's picture

?

▲ Top