Article

Uslovi korišcenja

Nacini placanja

Sve proizvode koje želite da kupite na klikmarket.rs možete platiti na sledece nacine:

- Uplatnicom na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke, elektronskim placanjem (e-bankingom), ili u odredenim slucajevima pouzecem. Ukoliko porucujete i kupujete kao pravno lice popunjavate nalog za prenos.

Bilo da placate opštom uplatnicom na šalteru ili e-bankingom detaljna uputstva o uplati dobicete na vašu e-mail adresu neposredno nakon kreiranja narudžbenice.

Ako izaberete opciju placanja pouzecem onda kompletan iznos placate prilikom preuzimanja pošiljke. Placanje se vrši gotovinom kuriru koji vam donosi pošiljku. Proizvodi koji se mogu platiti pouzecem su jasno oznaceni na sajtu.

Troškovi dostave

Troškovi dostave proizvoda se dodatno naplacuju i ne zavise od mesta isporuke vec od ukupne mase pošiljke. Dostavu pošiljke vršimo ili sami ili uz pomoc naše partnerske kurirske službe na teritoriji Republike Srbije.

Odmah po prijemu vaše uplate na email adresu ce vam stici obaveštenje da je uplata uspešno izvršena i da je priprema pošiljke u toku. Cim vaša pošiljka bude pripremljena i poslata dobicete email sa obaveštenjem. Pošiljka obicno stiže u roku od 24 sata od momenta uplate. Prilikom prijema pošiljke pregledajte vizuelno paket da slucajno nema neka oštecenja. Prilikom preuzimanja pošiljke ne placate ništa zato što ste sve platili unapred osim ako se ne radi o pošiljci gde placate pouzecem. Kurir koji donosi vašu pošilljku ima vaš telefon te vam se može obratiti ako slucajno u tom trenutku nikoga nema na odredenoj adresi. Kurirska služba raznosi pakete obicno u intervalu od 08-17 casova ali je moguce napraviti i izuzetke. Kurirska služba pokušava da svaku pošiljku uruci u dva navrata.

▲ Top