Article

VRHUNSKI KVALITET , ODLIČNA CENA

VRHUNSKI KVALITET , ODLIČNA CENA

KING serija baterija. Serija jednoručnih baterija kod koje ime govori sve. Kralj među sanitarnim baterijama. Jedinstven dizajn rezultat rada našeg RaD tima. Usavršavan tokom godina, dostigao je dostojnu poziciju „bestsellera“. Tih rad, savršena upravljivost i komfor pri upotrebi. Jednom rečju: pravi izbor!
CUBO serija baterija.Serija jednoručnih baterija, nastala je kao rezultat mukotrpnog rada ROSAN RD tima. Dizajn predstavlja idealnu kombinaciju oštrih i zaoblenih linija. Neka rešenja primenjena na ovoj seriji su jedinstvena u svetu. Takođe komponente koje se ugrađuju predstavljaj najnovije tehnološka dostignuća u ovim oblastima.
QUADRO serija baterija.Serija jednoručnih baterija, inspirisana oštrim linijama kubizma. Predstavlja jedinstvenu kockastu formu koja se idealno uklapa u moderna kupatila. Sve komponente na baterijama prate linije i potpuno se uklapaju u dizajn Nema kompromisa, sve je kockasto. Takođe je prate serija sifona i kupatilske galanterije, naravno kockaste!
PERLA serija baterija. Serija jednoručnih baterija koji je kao biser. Predstavlja najmanju i najekonomičniju seriju u našoj ponudi. Naravno to ne čini ovu seriju manje upotrebne vrednosti. Seriju Perla, takođe odlikuju izuzetan komfor u upotrebi i upravljivost. Komponente su kao i kod drugih serija, veoma visokog kvaliteta. Idealno rešenje!

▲ Top