Proces

Upoznajte se sa našim procesom rada.
Kupovina
Computer Shop

Kupovina

Ukoliko Vas sprečava posao, porodica ili obaveze da odete kupovinu, potrebno je samo da odaberete proizvode iz naše ponude, završite kupovinu i ostavite podatke. Dostavu vrši kompanija Twins Taxi.

Phone Shop

Plaćanje

Načine plaćanja uskladili smo sa našim korisnicima, tako da plaćanje možete izvršiti Vašom platnom karticom nakon kupovine ili pouzećem nakon što Vam dostavimo proizvode na željenu adresu.

Leskovac

Kako bi unapredili naše usluge, svakodnevno radimo na ažuriranju istih. Trenutno se naše usluge pružaju korisnicima na teritoriji Leskovca i okoline, samim tim smo motivisani da usluge proširimo na teritoriji drugih gradova i okolnih mesta.

LESKOVAC 0
OKOLINA LESKOVCA 0
Leskovac
100

Zadovoljni Korisnici

50

Aktivni Vozači

80

Organska Hrana

90

Domaća Proizvodnja

Wallpaper

Kvalitet proizvoda odlika je našeg poslovanja kako sa našim partnerima, tako i sa našim korisnicima. Trudimo se da svakodnevno unapredimo kvalitet i poslovanje.

Poverenje naših korisnika izgradili smo vrednim radom i perfekcionizmom. Samim tim možemo reći da svakodnevno radimo na usavršavanju naših usluga i sticanju poverenja što većeg broja postojećih i novih korisnika.

Ponude koje pružamo korisnicima su trenutno najjefitniji na celom tržištu. Trudimo se da iz dana u dan proširimo naše ponude, a razlog takvog poslovanja vodi samo jednom cilju, zadovoljstvu korisnika.

Kvalitet

Poverenje

Ponuda

Dostava

U saradnji sa kompanijom Twins Taxi, omogućili smo brzu i sigurnu dostavu na Vašoj adresi. Uz minimalne kontakte sa ostalim kupcima, možete bezbedno i povoljno dobiti kupljene proizvode. Svi vozači su profesionalno opremljeni zaštitnim maskama, rukavicama kao i sredstvima za dezinfekciju.

24

AKTIVNIH VOZAČA

11

SATI DNEVNO

5

RADNIH DANA

Twins Taxi
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.